Moritz dark ash-*

Op voorraad
Art. nr.
006693
Kleine handige tas in het zwart
De tas heeft diverse vakken aan de voorzijde, achterzijde en aan de binnenkant.

breed 20 cm
hoog 24 cm
€ 99,95
  • iDeal
  • Bancontact
  • Giropay
  • Sofort

Kleine handige tas in het zwart
De tas heeft diverse vakken aan de voorzijde, achterzijde en aan de binnenkant.

breed 20 cm
hoog 24 cm

 

  • Artikelnr.: 006693
  • Merk: Harbour2nd

Bestellingen vanaf € 50,00 versturen we kosteloos naar onze klanten in Nederland en België. Valt je bestelling onder € 50,00 dan rekenen we € 6,95 aan om te verzenden binnen Nederland en België.

Binnen de EU bedragen de bezorgkosten € 14,50, buiten de EU rekenen we € 22,00 aan.

Levertijd

Al onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. De levertijd is gemiddeld 1 dag. Je ontvangt van ons een track & trace code per e-mail om je bestelling te volgen.

Mocht het online gekochte artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het tot 14 dagen na afleverdatum retour sturen. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen in de originele doos met etiketten.

U kunt uw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeven om retour te zenden. Of u kunt de artikelen in onze winkel retour brengen. Dit kan op één van onze winkeladressen;

Nu-Sluis
Nieuwstaat 39 - Sluis
Tel: 0117-850401

Nu-Middelburg
Nieuwe burg 25
4331 AG Middelburg
0118-625479
E-mail: info@lienfashion.nl

Bij afgifte van uw pakket ontvangt u daarvan een bewijs, zorg ervoor dat u dit bewijs goed bewaart. In het geval van vragen over uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retourzending is.

Risico en kosten van een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening.

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, streven wij ernaar het door ons verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terug te storten op uw bank-, paypal- of creditcard rekening. Beschadigde artikelen worden in overleg retour genomen met eventueel inhouding van een redelijke schadevergoeding.

Algemene voorwaarden - Privacy policy - Levering - KlachtenRuilen & retourneren - Ontwikkeld door R2 Retail Solutions